مراکز خصوصی رادیوتراپی و شیمی درمانی در تهران

فهرست مطالب
مراکز خصوصی رادیوتراپی و شیمی درمانی در تهران

بسیاری از بیمارانی که مبتلا به سرطان هستند و یا نیاز به دریافت شیمی درمانی و رادیوتراپی دارند، با مشکلات عمده‌ای از جمله دریافت دارو، نوبت دهی کلینیک‌های دولتی، شلوغی مراکز دولتی شیمی درمانی ، رادیوتراپی، صف انتظار طولانی مدت و… مواجه می‌شوند و به همین علت ترجیح می‌دهند تا درمان خود را در محیط آرامش بخش مراکز خصوصی رادیوتراپی و شیمی درمانی در تهران بگذرانند. در این بخش به معرفی امکانات مراکز خصوصی خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

مراکز خصوصی رادیوتراپی و شیمی درمانی در تهران

مراکز خصوصی رادیوتراپی و شیمی درمانی در تهران

مراکز خصوصی رادیوتراپی و شیمی درمانی در تهران، شامل تجهیزات تشخیصی در محل (اشعه ایکس، MRI، CT)، امکانات آزمایش خون، یک داروخانه کاملاً مجهز و بخش‌هایی برای اقامت بیماران است که جدیدترین روش‌های درمانی به همراه بهترین متخصصین در آن یافت می‌شوند. علاوه بر حضور متخصصین کارآمد، بیماران سرطانی هر کدام یک پرستار خصوصی اختصاصی دارند که در انجام رادیوتراپی و شیمی درمانی، یک برنامه درمانی سفارشی و رژیم طراحی شده برای مطابقت با نیازهای فردی آنها بسیار باتجربه است.

درباره شیمی درمانی

شیمی درمانی استفاده از داروهای ضدسرطان (سیتوتوکسیک) برای از بین بردن سلول‌های سرطانی در بدن با توقف یا کند کردن رشد سلول‌های سرطانی است.

شیمی درمانی همچنین می‌تواند به سلول‌های سالم مانند سلول‌هایی که دهان و روده شما را می‌پوشانند، آسیب برساند یا باعث رشد موهای شما شود. آسیب رساندن به سلول‌های سالم باعث عوارض جانبی می‌شود، اما این عوارض پس از تکمیل شیمی درمانی بهبود می‌یابند یا از بین می‌روند.

شیمی درمانی چه می‌کند؟

این بستگی به نوع و مرحله سرطان شما دارد. با این حال، شیمی درمانی به طور کلی موارد زیر را انجام می‌دهد:

درمان سرطان؛ با از بین بردن سلول‌های سرطانی به‌طوری‌که دیگر در بدن شما شناسایی نمی‌شوند.

کنترل سرطان؛ با جلوگیری از گسترش سرطان، کند کردن رشد آن یا از بین بردن سلول‌های سرطانی که به سایر قسمت‌های بدن شما گسترش‌ یافته‌اند.

کاهش علائم سرطان (مراقبت تسکینی)؛ استفاده از شیمی درمانی برای کوچک‌کردن تومورهایی که باعث درد یا ناراحتی می‌شوند.

چرا شیمی درمانی انجام می‌شود؟

از شیمی درمانی می‌توان برای موارد زیر استفاده کرد:

کاهش اندازه سرطان؛ این مورد به عنوان شیمی درمانی نئوادجوانت شناخته می‌شود. شیمی درمانی می‌تواند برای کوچک‌کردن سرطان قبل از جراحی یا رادیوتراپی انجام شود. این می‌تواند برداشتن آن را در حین جراحی آسان‌تر کند یا رادیوتراپی را بهتر انجام دهد. اگر درمان سرطان امکان‌پذیر نباشد، می‌تواند سرطان‌هایی را که باعث درد و فشار می‌شوند، کوچک کند.

جلوگیری از عود سرطان پس از جراحی؛  این به عنوان شیمی درمانی کمکی شناخته می‌شود. حتی اگر جراحی شما در از بین بردن تمام سرطان‌های قابل‌مشاهده موفقیت‌آمیز بود، ممکن است احتمال بازگشت سرطان شما وجود داشته باشد. قطعات میکروسکوپی سرطان گاهی باقی می‌مانند و با اشعه ایکس یا اسکن قابل‌تشخیص نیستند. بسته به مورد خاص شما، ممکن است از درمان کمکی بهره‌مند شوید، زیرا این درمان اضافی ممکن است خطر عود سرطان شما را کاهش دهد.

کنترل سرطان؛ شیمی درمانی می‌تواند با کاهش سرعت رشد سرطان یا از بین بردن سلول‌های سرطانی بازگشته (سرطان عودکننده) یا گسترش به سایر قسمت‌های بدن (سرطان متاستاتیک) از گسترش سرطان جلوگیری کند.

کاهش علائم سرطان؛ اگر درمان ممکن نباشد، ممکن است شیمی درمانی برای کوچک‌کردن و کنترل سرطان یا کاهش تعداد سلول‌های سرطانی انجام شود. این ممکن است کیفیت زندگی شما را بهبود بخشد. این درمان، تسکینی نامیده می‌شود.

مکمل درمان‌های جایگزین؛ شیمی‌درمانی می‌تواند به کارآمدتر پرتودرمانی و بیولوژیک کمک کند.

انجام روش شیمی درمانی در مراکز خصوصی رادیوتراپی و شیمی درمانی در تهران

داروی شیمی درمانی معمولاً با استفاده از قطره (انفوزیون داخل وریدی) از طریق ورید یا از طریق تزریق به جریان خون داده می‌شود. با این حال، ما همچنین می‌توانیم قرص یا کپسول شیمی درمانی را تجویز کنیم. مجموعه شیمی درمانی ما مجهز به تجهیزات پیشرفته‌ای است که برای ارائه درمان پیچیده سرطان در محیطی راحت و آرام، آماده خدمت رسانی به شما عزیزان می‌باشد.

کنترل عوارض جانی شیمی درمانی در مراکز خصوصی، بیشتر است و دوزهای دارو با حساسیت بالاتری تعیین می‌شوند. به‌عنوان‌مثال: ما می‌توانیم برای برخی از بیماران شیمی‌درمانی خنک‌کننده پوست سر از جمله کلاه یخ را ارائه دهیم. این روش یک راه ممکن برای کاهش یا جلوگیری از ریزش مو در طول شیمی درمانی است. این درمان دمای پوست سر را تا چند درجه کاهش می‌دهد و جریان خون را در پوست سر کم می‌کند. این مورد به نوبه خود میزان داروی شیمی درمانی را که به فولیکول‌های مو می‌رسد، کاهش می‌دهد و احتمال ریزش آنها را کم می‌کند.

درمان سرطان

درباره رادیوتراپی

رادیوتراپی یک رشته بالینی است که مبتنی بر استفاده درمانی از پرتوهای یونیزان است و امروزه یکی از مهم‌ترین راه‌های درمان تومورهای مختلف است. رادیوتراپی یک روش درمانی غیرتهاجمی و بدون نیاز به بیهوشی یا داروهای خاص است. رادیوتراپی دردناک نیست، کمترین عوارض را ایجاد می‌کند و به صورت سرپایی انجام می‌شود.

چه زمانی از رادیوتراپی استفاده می‌شود؟

پرتودرمانی را می‌توان به‌تنهایی (رادیوتراپی به‌تنهایی) یا در ترکیب با سایر روش‌های درمانی (همراه با جراحی، شیمی درمانی یا ایمونوتراپی) در بیماران مبتلا به سرطان موضعی پیشرفته استفاده کرد.

درمان هم‌زمان به شما اجازه می‌دهد تا اثربخشی درمان را به لطف اثر هم‌افزایی دو درمان به حداکثر برسانید. علاوه بر این، رادیوتراپی را می‌توان هم برای اهداف درمانی، برای بهبودی بیمار و هم برای اهداف تسکینی به‌منظور کاهش علائم مربوط به تومور و بهبود کیفیت زندگی بیمار استفاده کرد.

رادیوتراپی همچنین می‌تواند برای تابش مجدد بیمارانی که قبلاً تحت درمان‌های رادیوتراپی قرار گرفته‌اند نیز استفاده شود. در واقع، به لطف دقت بسیار زیاد شتاب‌دهنده‌ها که حاشیه‌های خطای کمتر از یک میلی‌متر را امکان‌پذیر می‌کند، می‌توان درمان دوم را در همان محل انجام داد و در عین حال بافت سالم اطراف را نجات داد.

در بیماران مبتلا به سرطان سینه، رادیوتراپی نقش مهمی ایفا می‌کند و بخشی جدایی‌ناپذیر از مسیر درمانی آنها است. در واقع رادیوتراپی در اکثر بیماران تحت عمل جراحی انجام می‌شود تا خطر بازگشت بیماری کاهش یابد. بعد از جراحی انجام می‌شود و تعداد جلسات روزانه با توجه به ویژگی‌های بیماری اولیه و بیمار از 5 تا 15 جلسه متغیر است.

رادیوتراپی در متاستازهای سرطانی

مطالعات بالینی نشان داده است که متاستازها به‌خوبی به جراحی پرتودرمانی مغز یا پرتودرمانی استریوتاکتیک بدن (SBRT) پاسخ می‌دهند . علاوه بر این، با رادیوتراپی می‌توان به ضایعاتی رسید که از نظر جراحی قابل‌درمان نیستند، زیرا از نظر فنی غیرقابل‌دسترس یا بسیار خطرناک هستند. علاوه بر این، در شرایط الیگومتاستاتیک، به‌عنوان‌مثال در بیماران با تعداد محدودی متاستاز، رادیوتراپی با هدف فرسایشی امکان کنترل جهانی بیشتر بیماری را فراهم می‌کند. علاوه بر این، پرتودرمانی در کنترل علائم مربوط به وجود متاستازها مانند درد ناشی از متاستازهای استخوانی مؤثر است.

انواع روش پرتودرمانی در مراکز خصوصی رادیوتراپی و شیمی درمانی در تهران

مرکز خصوصی رادیوتراپی دسترسی به درمان‌های رادیوتراپی خارجی را به شما ارائه می‌دهد، از جمله:

  • رادیوتراپی تطبیقی سه‌بعدی
  • توموتراپی
  • پرتودرمانی با شدت تعدیل شده (IMRT)
  • رادیوتراپی با هدایت تصویری (IGRT)
  • رادیوتراپی با هدایت سطحی (SGRT)
  • پرتودرمانی با پایش و مدیریت حرکات تنفسی (DIBH)
  • رادیوسرجری استریوتاکتیک
  • رادیوتراپی بدن استریوتاکتیک ساب (SABR)

مرکز خصوصی رادیوتراپی دسترسی به درمان‌های رادیوتراپی داخلی را به شما ارائه می‌دهد، از جمله:

  • پرتودرمانی داخل حفره‌ای (Therapy Intracavitary)
  • پرتودرمانی داخل نسجی (InterstitialRediotherapy)
  • براکی تراپی با دوز بالا (HDR)
  • براکی تراپی با دوز کم

از آنجایی که اکثر رادیوتراپی‌ها به صورت دوره‌ای و روزانه صورت می‌گیرد، برنامه‌ریزی دقیق و متناسب با فعالیت‌های شخصی بیمار انجام می‌شود. در صورتی که بیمار با کسالت و یا عوارض بالا مواجه باشد، امکان دارد تا برای مدتی بررسی شود تا تحت نظارت متخصصان، عوارض جانبی را مدیریت کند.

مراکز خصوصی رادیوتراپی و شیمی درمانی در تهران

مزایای مراجعه به مراکز خصوصی رادیوتراپی و شیمی درمانی در تهران

از آنجای که مراکز دولتی درمان سرطان از جمله رادیوتراپی و شیمی درمانی با طیف وسیعی از بیماران سروکار دارند با مشکلاتی چون نوبت دهی، آرامش بیماران و…. مواجه هستند. به همین جهت می‌توانید از مزایای مراکز خصوصی که برخی از مهم‌ترین آنها شامل موارد زیر است، استفاده کنید:

تنظیمات مختلف برای نیازهای مختلف

در مراکز خصوصی رادیوتراپی و شیمی درمانی در تهران، تنظیمات درمانی را متناسب با نیازهای بیماران ارائه می‌شود. در واقع به بیماران این امکان را می‌دهد که درمان خود را در یک محیط روشن و باز که امکان تعامل با دیگران را فراهم می‌کند، دریافت کنند. هر تنظیم مراقبتی شامل امکاناتی برای خانواده یا دوستان بیمار همراه نیز می‌باشد. 

امکانات اتاق خصوصی

همه مکان‌ها تعدادی اتاق تزریق خصوصی (بعضی با سرویس بهداشتی خصوصی، بسته به موقعیت مکانی) برای بیمارانی که درمان‌های طولانی‌تری دریافت می‌کنند یا کسانی که نیاز به حمایت پیچیده‌تری دارند، ارائه می‌دهند. این امر بیماران را قادر می‌سازد تا مراقبت‌های بستری را در یک محیط سرپایی دریافت کنند. بسیاری از بیماران شیمی درمانی و بیوتراپی که به طور معمول نیاز به بستری‌شدن در بیمارستان دارند، درمان‌های پزشکی خود را در طول روز دریافت می‌کنند و بعدازظهر به خانه می‌روند. تحقیقات نشان می‌دهد که توانایی خوردن و خوابیدن در خانه باعث بهبود سریع‌تر بیمار می‌شود.

ایمنی و راحتی در طول درمان رادیوتراپی و شیمی‌درمانی

کارکنان پرستاری انکولوژی بسیار ماهر ما اطمینان حاصل می‌کنند که بیماران از نزدیک تحت‌نظر هستند و با نهایت توجه به ایمنی و راحتی آنها درمان می‌شوند. به‌عنوان‌مثال درمورد شیمی‌درمانی، هر ناحیه تزریق به یک سیستم تماس پرستار برای اندازه‌گیری ایمنی بیشتر متصل است. همه پرستاران، آموزش‌های بیشتری را ویژه بیماران سرطانی دریافت کرده‌اند و به عنوان ارائه‌دهندگان شیمی درمانی تأیید شده‌اند.

ساعات انعطاف‌پذیر برای آسایش مراجعه‌کنندگان

بسیاری از بیماران سرطانی تلاش می‌کنند تا نیازهای درمانی خود را با مسئولیت‌های شغلی و خانوادگی متعادل کنند. برای کمک به حفظ این تعادل، بیماران ممکن است انفوزیون تراپی را در مکانی انجام دهند که ساعاتی را ارائه می‌دهد که به بهترین وجه نیازهای فردی را برآورده می‌کند.

پروتون درمانی در مراکز خصوصی رادیوتراپی و شیمی درمانی در تهران

پروتون درمانی شکل خاصی از پرتودرمانی است که از پرتوهای پروتون برای درمان بیماران سرطانی استفاده می‌کند. در مقایسه با رادیوتراپی کلاسیک با فوتون، پروتون درمانی قادر است با دقت فوق‌العاده به سلول‌های تومور ضربه بزند و در عین حال بافت سالم اطراف را حفظ کند. در حال حاضر نمی‌توان از آن برای همه انواع تومورها استفاده کرد، اما عمدتاً برای تومورهای مقاوم به رادیوتراپی معمولی یا تومورهایی که در مناطق بحرانی صعب‌العبور قرار دارند، استفاده می‌شود.

در واقع، پروتون درمانی به ویژه برای بیماران کودکان، برخی از تومورهای پایه مغز و جمجمه، کوردوما، تومورهای ستون فقرات، تومورهای نادر مانند سارکوم مفید استو ملانوم مخاطی، برای تومورهای غدد بزاقی، و برخی از تومورهای دستگاه گوارش مانند کارسینوم کبدی استفاده می‌شود. علاوه بر این، پروتون درمانی می‌تواند در موارد درمان مجدد به دلیل عود پس از پرتودرمانی قبلی و در بیماران مبتلا به سندرم‌های ژنتیکی خاص یا بیماری‌های بافت همبند مفید باشد.

پس از رادیوتراپی شما هرگز رادیواکتیو نمی‌شوید و بیمار می‌تواند در تماس با عزیزان خود به زندگی عادی خانوادگی و کاری خود ادامه دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *